ردیاب خودپرداز تولید رادشید
ردیاب خودپرداز، پروژهای برای تامین هر چه بیشتر امنیّت دستگاههای ATM، برای اولین بار توسط گروه مهندسی رادشید در ایران استارت خورد.
برای مشاوره جهت خرید ردیاب خودپرداز یا سایر محصولات و کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره ۰۳۱۳۵۴۴ می توانید با مجموعه مهندسی رادشید در تماس باشید.
آخرین باند از سارقین به دنبال چه بودند؟
” قبل هر چیز بهتر است اطلاعات خود را در خصوص دستگاههای عابر بانک بیشتر کنیم چرا که حفظ اموال دولتی جزئی از فرهنگ هر ملتی است “.
قیمت هر دستگاه خود پرداز چقدر است؟
قیمت هر دستگاه عابر بانک نسبت به برند، مدل دستگاه و خدمات ارائه شده توسط دستگاه و شرکت سازنده متفاوت است اما دستگاههایی که در کشور مورد استفاده قرار گرفتهاند قیمتی بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان دارند.
اما شرکتهای بیمهای متاسفانه فقط تا مبلغ ۶۰ میلیون تومان این دستگاهها را بیمه می کنند.
سوالی که برای هر شهروندی پیش میآید اینست که چرا شرکتهای بیمه فقط تا سقف ۶۰ میلیون تومان این دستگاه را بیمه می کنند؟
پاسخ این سوال را به عهده خودتان میگذاریم اما آنچه که باید گفت اینست که برای سارقین مهم نیست که خودپرداز بانکی بیمه هست یا نه! آنچه که برای سارقین مهم است وجه نقدی است که درون دستگاه ATM موجود است.
گزارشی از نصب ردیاب خودپرداز بانک مسکن توسط شرکت رادشید
روز گذشته به همت مهندسین رادشید و مسئولین بانک مسکن، اولین ردیاب خودپرداز ساخت شرکت رادشید بر روی ATM بانک مسکن نصب شد.
این پروژه جهت جلوگیری از سرقت دستگاههای خودپرداز است که ضریب امنیتی این دستگاهها را به طرز قابل ملاحظهای بالا می برد.
متاسفانه بدلیل امنیتی قادر به صحبت کردن در خصوص مشخصات فنی این دستگاه نیستیم ولی آنچه که قابل ذکر است اینست که این دستگاه فقط یک ردیاب نیست و قابلیتهای بازدارنده و پردازنده نیز دارد تا حدی که کوچکترین تخطی به ATM توسط حراست و پلیس آگاهی بصورت آنلاین مانیتورینگ می شود.
مهندسین رادشید پس از تست اولیه و سفارشی سازی این پروژه با نصب ردیاب و دوربینهایی مجهز به ماژولهای حسگر ضربه، تمامی اصول امنیتی را برای حفظ و صیانت از اموال مردم و دولت بکار بردند تا رضایت مشتریان و مسئولین هر دو باهم حاصل شود.
دستگاه ATM چیست و از کجا آمده؟
ATM خودپرداز یا ATM به اختصار یعنی (Automated Teller Machine) یا به عبارتی ” باجه اتوماتیک بانکی “ است.دستگاه خودپرداز برای اولین بار در ۱۶ بهمن سال ۱۳۵۱ توسط آقای «راد ـ لون» مسئول آموزش موسسه بین المللی «باروس» انگلستان که در نصب باجههای اتوماتیک کامپیوتری در چند کشور جهان نظارت و شرکت داشته است و آقای «جیم ساترلند» متخصص باجههای کامپیوتری که اهل انگلستان است و هم اکنون مدیریت فنی شرکت «دیبا» را به عهده دارد وارد ایران شد که برای اولین بار توسط بانک بیمه بازرگانان به خدمت گرفته شد.دستگاههای قدیمی صدای خودپرداز کنونی را نداشتند و بسیار ابتدایی بودهاند و البته سرقت خودپرداز هم به شاخههای سرقت متصل نشده بود و چیزی به نام سارق عابر بانک،سارق ATM و سرقت خودپرداز وجود نداشت.
ردیاب دستگاه عابر بانک (خودپرداز_ATM) چیست؟
وسیلهای است تحت پروتکلهای GSS,GLL و سایر پروتکلهای سازگار با زیرساختهای ارتباطی کشور توسط ماژولهای پیچیده ردیابی که به سامانه ردیابی رادشید نیز متصل هستند.این دستگاهها قابلیت سفارشی سازی نیز دارند که تمامی مراحل طراحی تا ساخت و عرضه سخت افزاری و نرم افزاری آن توسط شرکت مهندسی رادشید انجام میشود.تمامی مجوزهای لازم از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اخذ شده که مستندات آن هم از این لینک و هم مراجع ذیصلاح قابل پیگیری می باشد.
اهمیت این موضوع که ارزش هر دستگاه چقدر است برای سارقین مهم نیست آنچه برای آنها مهم است وجه نقدی است که در ATM قرار میگیرد و مبلغ آن بسته به نیاز و تراکنش انجام شده بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان پیش بینی میشود.برای مسئولین بانکی این موارد کاملاً مشخص و واضح است در جایی که حفظ اموال دولتی و جلوگیری از هتک حریم بانکی از اهمیت بالایی برخوردار است.
آخرین باند از سارقین عابر بانک به دنبال چه بودند ؟
در سال جاری خبر از دستگیری باندی از سارقین خودپرداز شنیده شد که برای مرخصی از زندان خارج شده بودند و ۵ دستگاه ATM شخصی و دستگاه خودپرداز ارزی را سرقت کردهاند که اسفندماه سال گذشته اولین اقدام این باند بوده است.
در نهایت پس از کار اطلاعاتی و تحقیقات پلیس آگاهی طی عملیات ۲۴ ساعته شناسایی و دستگیر شدند.
تاکنون سرقت خودپرداز جزو پروندههای درحال پیگیری پلیس آگاهی بوده است اما اخیراً هک خودپرداز به طرق مختلف نیز وارد شاخههای سرقت خودپرداز شده است.