بنر دفترچه راهنما سامانه ضد سرقت آنلاین synergic

راهنما ثبت‌نام و کار با سامانه ضد سرقت سینرژیک SYNERGIC

آنچه پیش روی شما قرار دارد راهنما فعال‌سازی دستگاه ضد سرقت سینرژیک و کار با سامانه آنلاین سینرژیک است. لطفاً قبل از استفاده از دستگاه حتماً راهنما را مطالعه نموده و پس از آن اقدام به راه‌اندازی دستگاه خود نمایید. مواردی که تحت عنوان نکات مهم در متن مشاهده می‌نمایید بسیار حائز اهمیت بوده و عواقب ناشی از عدم توجه به آن‌ها بر عهده کاربر خواهد بود.

نحوه فعال‌سازی سیم‌کارت و تعریف شماره‌ی مالک

اولین قدم برای استفاده از دستگاه ضد سرقت سینرژیک، فعال‌سازی سیم‌کارت درون دستگاه است.

تصویر پوکه سیم‌کارت ردیاب سینرژیکبدین منظور کافی است پوکه سیم‌کارت (همراه اول یا رایتل) که در اختیار شما قرار داده‌شده است را به همراه مدارک شناسایی (کارت ملی) به یکی از دفاتر پیشخوان یا نمایندگی‌های فروش شرکت مرتبط با سیم‌کارت، مراجعه و با تحویل پوکه مدنظر، از مسئول مربوطه بخواهید که سیم‌کارت متعلق به همان پوکه را برای شما فعال نماید.

نکات مهم و ضروری:

1- از گرفتن سیم‌کارت جدید جداً خودداری نمایید چراکه دستگاه شما با هیچ سیم‌کارت دیگری فعال نخواهد شد.
2- لطفاً در حفظ و نگهداری شماره سیم‌کارت تحویلی از طرف مراکز همراه اول کوشا باشید.
3- دستگاه ۲۴ ساعت بعد از مراجعه به مراکز همراه اول فعال‌شده و نیاز به حداقل ۱۰۰۰۰ تومان شارژ دارد.

نصب نرم‌افزار و ثبت‌نام در سامانه

با دانلود و نصب نرم‌افزار از طریق اپلیکیشن بازار که لینک آن در زیر برای شما قرار گرفته است، بر روی تلفن همراه خود اقدام به ثبت‌نام نمایید.

با انتخاب گزینه ثبت‌نام در نرم‌افزار و واردکردن اطلاعات درخواستی اقدام به ایجاد حساب کاربری خودنمایید.

پس از تکمیل ثبت‌نام از طریق نرم‌افزار با نام کاربری و گذرواژه منتخب خود واردشده و دستگاه خود را ردیابی نمایید.

تصویر راهنما بخش نصب نرم‌افزار و ثبت در سامانه سینرژیک

کار با سامانه نرم‌افزاری آنلاین سینرژیک

با ورود به صفحه کاربری خود در نرم‌افزار، مستقیماً وارد بخش نمایش زنده شده و آخرین موقعیت ردیاب را مشاهده می‌نمایید.

با انتخاب گزینه مشخص‌شده در تصویر زیر می‌توانید نمایش نقشه خود را تغییر دهید.

کار با سامانه نرم‌افزاری سینرژیک بخش نمایش موقعیت

مشاهده مسیر حرکت خودرو:

با انتخاب خودرو و بازه زمانی مدنظرتان، مسیر حرکت خودرو در روزهای گذشته را مشاهده نمایید.

کار با سامانه سینرژیک بخش مشاهده مسیر

تنظیمات مرتبط با سرویس خودرو:

با انتخاب این گزینه می‌توانید سرویس‌های مربوط به خودرو خود را ثبت کرده تا در زمان سرویس به‌صورت خودکار به شما اطلاع‌رسانی شود.

کار با سامانه نرم‌افزاری بخش سرویس خودرو

تنظیمات مرتبط با نمایش بهتر گزارشات:

یکی از قابلیت‌های این نرم‌افزار، ساده‌سازی در تمامی قسمت‌ها برای کاربران است.

هر چه بر روی مسیر بزرگنمایی شود تعداد علائم حرکتی نیز با دقت بیشتری نشان داده می‌شود.

در پایین نقشه مدت‌زمان روشنی خودرو، میزان جابه‌جایی و میزان مصرف سوخت در بازه زمانی انتخاب‌شده، به نمایش گذاشته می‌شود.

راهنما کار با سامانه ردیابی سینرژیک بخش گزارشات خاموشی و روشنی خودرو

تمدید شارژ سامانه و بسته پیامکی:

  • برای شارژ سامانه و خرید بسته پیامکی می‌توانید از طریق گزینه پرداخت اقدام نمایید.
  • برای پرداخت جدید بر روی علامت $ در پایین صفحه کلیک کنید.

استفاده از این سامانه برای سال اول از زمان ثبت‌نام رایگان است.
کار با سامانه ردیابی سینرژیک بخش شارژ سامانه و خرید بسته پیامکی

فعال‌سازی دستورات پیامکی ردیاب:

با انتخاب گزینه دستورات پیامکی، می‌توانید اقدام به تنظیم ردیاب خود نمایید برای این کار ابتدا خودرو و سپس دستور موردنظر خود را، انتخاب نمایید.

از طریق این صفحه با استفاده از گزینه ثبت مدیر می‌توانید شماره خود را عنوان مدیر دستگاه ذخیره نمایید و این به معناست که از این پس فقط شماره‌ای که به‌عنوان مدیر ثبت‌شده قادر به ارسال دستورات و تغییر تنظیمات دستگاه است.

راهنما کار با سامانه ردیابی سینرژیک بخش دستورات پیامکی

تنظیمات زبان سامانه ردیابی:

از این گزینه می‌توانید زبان نرم‌افزار را تغییر دهید.

راهنما کار با سامانه ردیابی سینرژیک بخش تنظیمات زبان

فعال کردن دکمه‌های کنترلی سامانه:

با فعال کردن دکمه‌های کنترلی دو گزینه بر روی نقشه فعال می‌شود.

این گزینه‌ها به‌ویژه می‌تواند به کاربرانی که تلفن همراهشان دسترسی برای حرکت روی نقشه و یا زوم کردن نقشه وجود ندارد، کارایی بیشتری داشته باشد.

راهنما کار با سامانه ردیابی سینرژیک بخش دکمه‌های کنترلی

ارسال دستورات پیامکی از طریق نرم‌افزار:

زمانی که بخواهید برای دستگاه دستور پیامکی ارسال کنید این گزینه می‌تواند به شما کمک کند از این قسمت می‌توانید دو حالت مستقیم یا دستی را انتخاب کنید.

راهنما کار با سامانه ردیابی سینرژیک بخش ارسال دستور پیامکی

کدهای دستوری موردنیاز برای انجام تنظیمات سفارشی ردیاب خودرو:

کدهای دستوری موردنیاز برای انجام تنظیمات سفارشی ردیاب خودرو
چگونه از وضعیت ردیاب خود مطلع شویم؟با ارسال یکی از این دو دستور nasb یا check، ردیاب در پاسخ وضعیت سیستم را به شما گزارش می‌دهد.
چگونه برای ردیاب خود مدیر تعیین کنیم؟با ارسال یکی از این دو دستور RegisterMe یا modir شماره فرستنده پیام، به‌عنوان مدیر ردیاب ثبت می‌گردد و بعد از آن، دستگاه صرفاً به تماس و پیامک‌های مدیر دستگاه پاسخ می‌دهد. این شماره به‌عنوان شماره SOS نیز تعریف می‌شود و پیامک مربوط به SOS نیز برای مدیر ارسال می‌شود.
چگونه از آخرین موقعیت مکانی ردیاب مطلع شویم؟با ارسال یکی از این دو دستور Getpoint یا address ردیاب در پاسخ لینک آدرس را برای شما ارسال می‌کند.
چگونه از مقدار LBS مطلع شویم؟با ارسال دستور lbs لینک مختصات حاصل‌شده از LBS برای شما ارسال خواهد شد.
چگونه مدیر ردیاب خود را تغییر دهیم؟با ارسال دستور resetmodir مدیر جاری دستگاه و کلیه کاربران معرفی‌شده به دستگاه حذف می‌گردند. لازم به ذکر است ارسال این دستور فقط توسط مدیر فعلی ردیاب امکان‌پذیر است.
چگونه می‌توان به سایر افراد جهت دریافت گزارشات دسترسی بدهیم؟با ارسال دستور Adduser علاوه بر مدیر شماره‌های دیگری نیز می‌توانند به گزارش‌های دریافتی دسترسی داشته باشند. مثال و فرمت: adduser:+989121234567
چگونه مطلع شویم چه کسانی به گزارشات دریافتی دسترسی دارند؟با ارسال یکی از این دو دستور user یا GetUser ، شماره مدیر دستگاه و شماره کاربرهای فعلی پیامک می‌گردد.
چگونه تعیین کنیم که ردیاب پس از طی کردن یک مسافت مشخص ارسال اطلاعات کند؟در صورت ارسال دستور distanceردیاب می‌تواند در زمان حرکت در بازه‌هایی که در این پیامک بر اساس متر مشخص می‌شود ارسال اطلاعات نماید. برای مثال اگر خواسته شود که هر 200 متر یک‌بار در زمان حرکت مداوم ارسال اطلاعات انجام شود باید دستور را به‌صورت زیر به کاربرد. مثال و فرمت پیامک: Distance:200 برای غیرفعال کردن این قابلیت کافی است پیامکی با مقدار صفر برای دستگاه ارسال نمود.
چگونه دستگاه ردیاب را در حالت SLEEP قرار دهیم؟با ارسال این دستور sleep دستگاه به حالت sleep رفته و فقط با پیامک یا تماس از آن حالت خارج می‌شود.
با چه تنظیمی می‌توان به محض روشن شدن خودرو از آن مطلع شد؟ با استفاده از دستور carsleep با روشن شدن ماشین شروع به ارسال اطلاعات می‌کند.
با چه تنظیمی ردیاب با شوک حرکتی، طی کردن مسافت و گذشت زمان ارسال اطلاعات می‌کند؟با ارسال دستور shocksleep ، دستگاه به حالت آماده خواهد رفت و به محض تحریک سنسور حرکت بر اساس زاویه، مسافت و یا زمان تعیین‌شده به سرور نقطه ارسال می‌نماید.
چگونه دستگاه ردیاب را در حالت SLEEP قرار دهیم؟با ارسال دستور sleep دستگاه به حالت sleep رفته و فقط با پیامک یا تماس از آن حالت خارج می‌شود.
با چه تنظیمی می‌توان به محض روشن شدن خودرو از آن مطلع شد؟با کد دستوری carsleep با روشن شدن ماشین شروع به ارسال اطلاعات می‌کند.
با چه تنظیمی ردیاب با شوک حرکتی، طی کردن مسافت و گذشت زمان ارسال اطلاعات می‌کند؟با ارسال دستور shocksleep دستگاه به حالت آماده خواهد رفت و به‌محض تحریک سنسور حرکت بر اساس زاویه، مسافت و یا زمان تعیین‌شده به سرور نقطه ارسال می‌نماید.
در صورت تعیین محدوده، چگونه می‌توان به محض ورود و خروج از آن مطلع شویم؟با ارسال یکی از دو دستور geofence یا mahdode می‌توان محدوده‌ای مجازی به‌صورت دایره برای دستگاه تعریف نمود که مرکز آن موقعیت فعلی ردیاب و شعاع آن مقدار تعریف‌شده برای دستگاه است. پس از تعیین این دستور در صورت ورود و خروج از این محدوده به مدیر پیامک ارسال می‌شود. برای مثال جهت تعریف محدوده‌ای به شعاع 1000 متر دستور MAHDOODE:1000 را به دستگاه ارسال نمایید در این صورت دستگاه محدوده‌ای دایره‌ای شکل به شعاع موردنظر تعریف می‌کند که مرکز آن موقعیت فعلی خودروی شماست و در صورت ورود و خروج از محدوده به مدیر پیامک ارسال خواهد کرد.
چگونه دستگاه را تنظیم کنیم که با هر ثبت نقطه به صورت پیامک در سرور نیز این ثبت انجام شود؟در صورتیکه لازم باشد بعد از هر بار دریافت نقطه به‌صورت پیامکی، دستگاه یک نقطه نیز در سرور ثبت کند از این دستور استفاده می‌شود. فعال کردن ارسال نقطه به سرور هم‌زمان با ارسال پیامک sms2gprs:1 غیرفعال کردن ارسال نقطه به سرور هم‌زمان با ارسال پیامک sms2gprs:0 همچنین برای بررسی وضعیت فعال یا غیرفعال بودن می‌توان عبارت sms2gprs را بدون هیچ‌گونه پارامتری برای دستگاه پیامک نمود. این قابلیت به‌صورت پیش‌فرض غیرفعال است.
چگونه می‌توان به محض فعال شدن سوئیچ از آن مطلع شد؟با استفاده از مقداردهی به کد دستوری ACCSMS می‌توان ارسال هشدار پیامکی در زمان فعال شدن سوئیچ به شماره‌ی تلفن مدیر را فعال یا غیرفعال نمود و برای این کار کافی است به‌صورت زیر عمل نمود: فعال‌سازی با ارسال دستور ACCSMS:1 غیرفعال سازی با ارسال دستور ACCSMS:0 جهت اطلاع از وضعیت فعال بودن یا نبودن این هشدار، باید دستور ACCSMS را به ردیاب پیامک نمود.
چگونه از غیرفعال شدن باطری خودرو مطلع شویم؟برای فعال یا غیرفعال سازی هشدار برداشتن باxری خودرو باید به‌صورت زیر عمل کرد: فعال‌سازی با ارسال دستور batalarm:1 غیرفعال سازی با ارسال دستور batalarm:0
چگونه صدای میکروفون را تنظیم کنیم؟جهت تنظیم صدای میکروفون با ارسال پیامک از 1 تا 15 می‌توانید اقدام کنید مثال و فرمت پیامک mic:15
چگونه با دستور پیامکی دریافت شارژ را فعال یا غیر‌فعال کنیم؟در صورت استفاده از سیم‌کارت دائمی و یا عدم نیاز به دریافت میزان اعتبار سیم‌کارت، می‌توان این قابلیت را غیرفعال نمود. غیرفعال کردن دریافت شارژ Charge:0 فعال کردن دریافت شارژ Charge:1 همچنین برای بررسی وضعیت فعال یا غیرفعال بودن می‌توان عبارت charge را بدون هیچ‌گونه پارامتری برای دستگاه پیامک کنید. این قابلیت به‌صورت پیش‌فرض غیرفعال است و برای دریافت شارژ به‌صورت اتوماتیک باید عبارت Charge:1 را ارسال نمود.
چگونه از کد USSD استفاده کنیم؟از دستور Runussd برای اجرای یک کد ussd توسط دستگاه استفاده می‌شود، در این صورت دستگاه در پیامکی پاسخ اپراتور را ارسال می‌کند. مثال: با این دستور، شارژ سیم‌کارت ایرانسل مشخص می‌شود. runussd:*141*1#
تنظیم فرمت یافتن شارژ سیم‌کارت:اپراتورهای مختلف با کدهای مختلف USSD میزان شارژ را اعلام می‌کنند، با دستور ucharge می‌توان کد مربوطه را در دستگاه ست نمود. Ucharge:ussdcode,str1,str2 مثال: Ucharge:*141*1#,rial,irr در این مثال کد دریافت شارژ برای ایرانسل تنظیم‌شده که معادل #1*141* است. در صورت وجود عبارت rial و irr در پاسخ اپراتور اولین عددی که قبل از عبارت rial آمده باشد را به‌عنوان میزان شارژ در نظر گرفته و در وب‌سایت درج می‌کند، اگر عبارت rial وجود نداشت عبارت irr را جستجو کرده و اولین عدد قبل از آن را به‌عنوان میزان شارژ در وب‌سایت درج می‌کند
چگونه ردیاب را ریست کنیم؟ارسال دستور cpureset ردیاب را خاموش و مجدد روشن می‌کند.
تنظیم فرمت یافتن شارژ سیم‌کارت:اپراتورهای مختلف با کدهای مختلف USSD میزان شارژ را اعلام می‌کنند، با دستور ucharge می‌توان کد مربوطه را در دستگاه ست نمود Ucharge:ussdcode,str1,str2 مثال: Ucharge:*141*1#,rial,irr در این مثال کد دریافت شارژ برای ایرانسل تنظیم‌شده که معادل #1*141* است. در صورت وجود عبارت rial و irr در پاسخ اپراتور اولین عددی که قبل از عبارت rial آمده باشد را به‌عنوان میزان شارژ در نظر گرفته و در وب‌سایت درج می‌کند، اگر عبارت rial وجود نداشت عبارت irr را جستجو کرده و اولین عدد قبل از آن را به‌عنوان میزان شارژ در وب‌سایت درج می‌کند.
چگونه ردیاب را ریست کنیم؟ارسال دستور cpureset ردیاب را خاموش و مجدد روشن می‌کند.