دستگاه سیپاد:
کلیات این طرح بدین شرح است:
دستگاه سیپاد حاصل طرح ملی تجهیز ناوگان حملونقل درون شهری و حومهای و تجهیز این ناوگان به سامانه جامع پایشی است که تمامی خودروهای در حال خدمت در این حوزه اعم از مینیبوس، اتوبوس، ون، تاکسی، سرویسهای مدارس و … را در برمیگیرد.هدف اصلی از نصب این تجهیزات بر روی ناوگان حمل و نقل و مسافربری کشور، بهرهبرداری از اطلاعات آن در طرح پایش و تخصیص سوخت ناوگان میباشد لذا کلیه دستگاهها، استاندارهای مورد تایید کارگروه تخصیص سوخت مبتنی بر پیمایش را دارا میباشند; با این حال مشخصات فنی به گونهای طراحی شده است که بتواند تا حد ممکن سایر نیازهای متعارف را نیز پوشش دهد.
دستگاه سیپاد
سیپاد چیست؟
به منظور مدیریت کارآمد، فرآیند همکاری با شرکتهای ارائه دهنده خدمات دستگاه سیپاد و ایجاد هماهنگیهای لازم، طرحی ایجاد شده است که زیر ساختهای آن فراهم شده است و نام این زیر ساخت را ” سامانه یکپارچه پایش عملکرد ناوگان درون شهری “ موسوم به سیپاد نهادهاند.
دستگاه سیپاد
دستگاه هوشمند سیپاد:
گسترش سریع شهرها و نیازمندیهای روزافزون آنها موجب شده است تا ارائه خدمات مناسب به شهروندان و فعالین حوزه حمل و نقل درون شهری بر مبنای قواعد، زیرساختها و سازوکارهای قدیمی به آسانی ممکن نباشد.از طرفی همراه شدن با این تغییرات سریع، لزوم بهرهگیری از نوآوری مدیریتی، نرمافزاری و ایجاد زیرساختهای جدید را بیش از پیش نمایان ساخته است.
دستگاه سیپاد
قیمت سیپاد:
قیمت این دستگاه بدون احتساب سیم کارت و شارژ یکساله میباشد که توسط نهادهای نظارتی نیز مورد تایید میباشد.شهرداری بر اساس شاخصهای تعیین شده، هم بر روی قیمت دستگاه هوشمند سیپاد نظارت دارد هم بر روی عملکرد شرکتهای ارائه دهندۀ خدمات دستگاه سیپاد، این یعنی نهاد نظارتی بر این طرح شهرداری میباشد که در صورت اعلام هرگونه مشکل از طرف مالکان ناوگان حملونقل و مسافران، مجاری رسیدگی و رفع مشکلات آنها به شهرداریها ختم میگردد.
برای ملاحظۀ “مشتریان و مجوزهای شرکت رادشید” این لینک را لمس کنید و برای “بازدید اجمالی از خط تولید شرکت رادشید” این لینک را لمس کنید.
لیست قیمت ردیاب و قیمت دستگاه سیپاد را میتوانید از طریق این لینک استعلام کنید و در صورت نیاز به خرید دستگاه سیپاد اطلاعات لازم را دریافت کنید.
«طرح ملی تجهیز ناوگان حملونقل درونشهری و حومهای به سامانه جامع پیمایش» با تمرکز بر هدفمندسازی تخصیص یارانههای حاکمیتی به بخش حملونقل درون شهری و حومهای، نگاهی ویژه به توسعه زیرساختهای هوشمند ناوگان شهری داشته که در نهایت علاوه بر ارتقای توانمندیها و ظرفیتهای بخش حملونقل درون شهری، گامی مهم در جهت تحقق «شهری هوشمند» خواهد بود.
مشخصات سخت افزاری دستگاه هوشمند سیپاد
ماژول موقعیتیاب
ماژول استفاده شده GNSS با امکان دریافت سیگنال از ماهوارههای GPS,GLONASS با فرکانس حداقل یک هرتز با حداقل 30 کانال که حداقل حساسیت سیگنالهای دریافتی در حالت Tracking از منفی 160 dBm میباشد.این ماژول قابلیت رفع اختلال (Anti-Jamming) در دریافت سیگنال از ماهواره را دارا میباشد.
ماژول GSM
ماژول GSM استفاده شده در این دستگاه از شبکههای EDGE,2G,3G پشتیبانی نموده و در صورت نیاز بین شبکههای مذکور سوییچ میکند.
آنتن ماژول موقعیتیاب و GSM
با توجه به اینکه محل نصب سختافزار پایه متناسب با نوع خودرو و شرایط نصب متغیر است،جهت آنتندهی و پوشش ماهوارهای بهتر برای موقعیتیاب از آنتنهای داخلی یا خارجی با گیرندگی مناسب پیش بینی شده است که این امر برای ماژول GSM نیز لحاظ شده است.
مشخصات کلی دستگاه سیپاد
لینک کوتاه: https://www.Radshid.com/?p=8545
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.
Hi, yeah this article is genuinely fastidious and I have learned lot of things from it regarding blogging.
thanks.
Hi……Thank you for expressing kindness
. and Thank you for your presence and your comment.hope to see you again.